Virtuaalitunti: Pilates, avoin taso 30.11.2020

Buy this
  • 7,50 €

PILATES, avoin taso -virtuaalitunti maanantaina 30.11.2020 klo 19.10-20.00!

Osallistu mistä tahansa! Ohjaajana Satu Laiho.


Avoimen tason tunnille voit osallistua, olit sitten aloittelija tai pidempään Pilatesta harrastanut. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Avoimen tason tunnilla keskitymme pääasiassa perusharjoitteisiin. Tunnin aikana saat ohjaajalta vaihtoehtoja liikkeisiin, jotta harjoituksesta tulee juuri sinulle sopiva.


Maksamalla 7,50€ kertamaksun, saat sähköpostitse tuntilinkin live-lähetykseen viimeistään 15 min ennen tunnin alkua. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista.


Ilmoittauduthan viimeistään kaksi tuntia ennen live-lähetyksen alkua."Kaikki liikkeet selitetään tarkasti, annetaan eri vaihtoehtoja ja liikkeitä vaihdellaan sopivasti. Satu ja Pilates, onneksi löysin teidät keväällä! Virtuaalitunnit sopivat minulle, kun olen niin laiska lähtemään minnekään."


"Ammattitaitoinen, iloinen ohjaus, uusia pilatesliikkeitä vuosia lajia harrasteellekin!"