Virtuaalikurssi: Pilates 19.4.2021 alkaen

Osta tämä
  • 35,00 €

PILATES-virtuaalikurssi

Maanantaisin 19.4.-24.5.2021 klo 19.15-20.05 (6 kertaa)

Osallistu mistä tahansa!

Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.

Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Tunnin aikana saat ohjaajalta vaihtoehtoja liikkeisiin, jotta harjoituksesta tulee juuri sinulle sopiva.

Maksamalla kurssimaksun 35€
- pääset osallistumaan tunnille live-lähetyksenä ilmoitettuun kellonaikaan ja/tai
- voit katsoa tunnin tallenteena silloin, kun sinulle sopii.

Live-lähetyksen tuntilinkki ilmestyy sähköpostiisi viimeistään 15 min ennen jokaista tuntia. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista. Kun tallenne on katsottavissa, saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen. Voit katsoa jokaisen tallenteen yhden kerran viikon kuluessa live-lähetyksestä. (Tallenteen pystyy ostamaan myös myöhemmin verkkokaupasta 7,50€ kertamaksulla.)

Ilmoittauduthan viimeistään 18.4.2021, jotta saat ensimmäisen live-lähetyksen tuntilinkin ajoissa.

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

"Kaikki liikkeet selitetään tarkasti, annetaan eri vaihtoehtoja ja liikkeitä vaihdellaan sopivasti. Satu ja Pilates, onneksi löysin teidät keväällä! Virtuaalitunnit sopivat minulle, kun olen niin laiska lähtemään minnekään."

"Ammattitaitoinen, iloinen ohjaus, uusia pilatesliikkeitä vuosia lajia harrastaneellekin!"