Virtuaalikurssi: Barre 18.10. alkaen (6x)

Osta tämä
  • 49,00 €

Maailmalla suuren suosion saavuttanut Barre on saapunut Hyvinvointistudio RIIO:on! Nyt pääset mukaan myös etänä!

UUSI BARRE-virtuaalikurssi 18.10.-28.11.2021
- yhteensä 6 tuntitallennetta (á 50 min)

Barre on tavallisesti balettitangolla, musiikin tahdissa tehtävä koko kehon treeni, joka vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Barre kehittää kestovoimaa, sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset ja haastaa koko kehon tunnin alusta loppuun. Musiikki tsemppaa tekemään vielä viimeisetkin toistot! Tangon lisäksi tunneilla hyödynnetään 0,5-1 kg käsipainoja sekä pehmeää palloa.
Korvaa kotioloissa tanko tuolin selkänojalla tai pöytätasolla sekä tarvittaessa käsipainot vesipulloilla ja pehmeä pallo tyynyllä.

Ohjaajana fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Maksamalla kurssimaksun saat joka viikko uuden tuntitallenteen, jonka voit katsoa viikon kuluessa niin monta kertaa kuin haluat. Linkki tallenteeseen ilmestyy sähköpostiisi joka maanantai klo 14.00 mennessä.

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

"BARRE oli kyllä niin itselle sopiva lihaskuntotunti että itsekin yllätyin. Rapakuntoisena ja reilusti ylipainoisena pystyin kerrankin tekemään kaikki liikkeet, vaikka koville otti ja pari kertaa joutui lopettamaan vähän ennen sarjan loppua. Pystyin paljon enempään, mitä ikinä olisin itsekään uskonut. Lapsuuden balettituntien ryhti palasi ainakin hetkeksi kuin itsestään liikkeisiin."