RIIO Voima 20.10. alkaen

Buy this
  • 75,00 €

RIIO Voima -treeniryhmä

Tiistaisin 20.10.-24.11.2020 klo 17.45-18.45 (6 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)


RIIO Voima on sinulle, joka nautit liikunnasta, mutta kuntosali ei ole sinun juttusi. Tykkäät esimerkiksi lenkkeillä, mutta lihaskuntoharjoitukset jäävät helposti vähemmälle. Näillä tunneilla keskitymme voimaharjoitteluun, erityisesti toimintakykymme vahvistamiseksi ja ylläpitämiseksi. Teemme erilaisia lihaskuntotreenejä, joita on halutessaan helppo toteuttaa myös kotona.


Ohjaajana fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Satu Laiho.


Kurssin hinta 75€ / 6 kertaa. Kurssille mahtuu 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla, otathan yhteyttä [email protected]


Ota mukaan oma jumppamatto. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata, mutta voit halutessasi lähettää ystäväsi tilallesi silloin, kun et pääse itse paikalle.


Studiomme valttina on pieni 6-12 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!