Virtuaalikurssi: Pilates 10.1. alkaen (12x)

Alennusmyynti
Osta tämä
  • 89,00 € oli 99,00 €

Satun suositut Pilates-virtuaalitunnit saavat jatkoa kevätkaudella 2022

PILATES -virtuaalikurssi 10.1.-10.4.2022
- yhteensä 12 tuntitallennetta (á 50 min), talvilomaviikolla 8 ei tallennetta

Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Tunnin aikana pääset valitsemaan liikevariaatioista itsellesi sopivimmat, ja harjoitus palvelee juuri sinua. Nämä ovat juuri niitä koko kehoa huoltavia ja vahvistavia harjoitteita, jotka jäävät helposti omissa treeneissä tekemättä! Tervetuloa siis mukaan hellimään kehoa ja mieltä!

Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.

Maksamalla kurssimaksun saat joka viikko uuden tuntitallenteen, jonka voit katsoa viikon kuluessa niin monta kertaa kuin haluat. Linkki tallenteeseen ilmestyy sähköpostiisi joka maanantai klo 14.00 mennessä.

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]


"Kaikki liikkeet selitetään tarkasti, annetaan eri vaihtoehtoja ja liikkeitä vaihdellaan sopivasti. Satu ja Pilates, onneksi löysin teidät keväällä! Virtuaalitunnit sopivat minulle, kun olen niin laiska lähtemään minnekään."

"Ammattitaitoinen, iloinen ohjaus, uusia pilatesliikkeitä vuosia lajia harrastaneellekin!"