Pilates-tunti 14.6.2021 - Pilatespallo

Osta tämä
  • 17,00 €

Viimein pääsemme harjoittelemaan kasvokkain studiolla, asiakkaan tarpeet huomioivassa pienryhmäohjauksessa!

PILATES-tunti pilatespallon kanssa maanantaina 14.6.2021 klo 18.30-19.30 Hyvinvointistudio RIIO:ssa!

Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.

Tule mukaan rauhalliseen koko kehon Pilates-harjoitukseen, jossa hyödynnämme pehmeää pilatespalloa koko kehoa vahvistavissa ja huoltavissa harjoitteissa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Pilateksesta. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen.

Maksamalla 17€ kertamaksun, varaat paikkasi tunnille pienryhmässä. Ilmoittauduthan viimeistään 12.6.2021 mennessä. Jos haluat maksaa tunnin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu tunnille sähköpostitse [email protected]

Ota tunnille mukaan oma jumppa-alusta ja viltti. Muut välineet saat studiolta.

Studiomme valttina on pieni 4-6 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden.

Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!