Pilates-kurssi, keskitaso 12.1. alkaen

Osta tämä
  • 79,00 €

Pilates, keskitaso

Tiistaisin 12.1.-16.2.2021 klo 18.45-19.45 (6 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)


Keskitason kurssi on tarkoitettu Pilateksen alkeiskurssin käyneille tai muuten pilatesta harrastaneille. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Keskitason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain, ja harjoittelussa voidaan hyödyntää erilaisia pienvälineitä kuten pilatespalloa, pilatesrullaa tai kuminauhaa. Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.


Kurssin hinta on 79€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 9 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla, otathan yhteyttä [email protected]


Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.


Seuraamme THL:n suosituksia, ja force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.


Studiomme valttina on pieni 6-9 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!