Pilates-kurssi, keski-/jatkotaso 6.5.2021 alkaen

Osta tämä
  • 79,00 €

Pilates-kurssi, keski-/jatkotaso

Torstaisin 6.5.-10.6.2021 klo 17.30-18.30 (6 kertaa)
Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Keski-/jatkotason kurssi on tarkoitettu vähintään vuoden Pilatesta säännöllisesti harrastaneille, jotka haluavat kokeilla myös haastavampia harjoituksia. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Keski- ja jatkotason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain, ja harjoittelussa voidaan hyödyntää erilaisia pienvälineitä kuten pilatespalloa, pilatesrullaa tai kuminauhaa. Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 79€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.

Studiomme valttina on pieni 5-9 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!