Pilates-kurssi, keskitaso 11.1. alkaen

Alennusmyynti
Osta tämä
  • 85,00 € oli 95,00 €

Pilates-kurssi, keskitaso

Tiistaisin 11.1.-15.2.2022 klo 19.00-20.00 (6 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Keskitason kurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille tai muuten Pilatesta jo jonkin aikaa harrastaneille, jotka haluavat kokeilla myös haastavampia harjoituksia. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Keski- ja jatkotason kurssien sisällöt vaihtelevat kausittain, ja harjoittelussa voidaan hyödyntää erilaisia pienvälineitä kuten pilatespalloa, pilatesrullaa, pieniä käsipainoja tai kuminauhaa. Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 95€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.

Studiomme valttina on pieni, alle 10 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!