Pilates, keskitaso -irtotunti 8.12.2020

Buy this
  • 15,00 €

Pilates, keskitaso -irtotunti 8.12.2020 klo 17.45-18.45

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)


Keskitason tunti on tarkoitettu Pilateksen alkeiskurssin käyneille tai muuten pilatesta harrastaneille. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen.


Ohjaajana fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Satu Laiho.


Tunnille mahtuu 9 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Varaa paikkasi tunnille maksamalla kertamaksu verkkokaupan kautta. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla, otathan yhteyttä [email protected]


Ota mukaan oma jumppamatto. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.


Studiomme valttina on pieni 6-9 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!