Mama Pilates -kurssi 28.10. alkaen

Osta tämä
  • 80,00 €

MAMA PILATES -kurssi

Torstaisin 28.10.-25.11.2021 klo 15.30-16.15 (5 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Kaipaatko rauhoittumista arjen keskellä, osaavaa ohjausta ja tietoa raskausajan liikunnasta sekä muiden odottavien vertaistukea?

Mama Pilates -tunti on rauhallinen, odottavan äidin muuttuvaa kehoa turvallisesti ja tehokkaasti vahvistava ja huoltava harjoitus. Harjoittelussa keskitymme vahvistamaan ja rentouttamaan lantionpohjan lihaksia ja syvää poikittaista vatsalihasta sekä ennaltaehkäisemään erkauman ja lantionpohjan toimintahäiriöiden syntymistä. Vahvistamme myös muita ryhtilihaksia kuten yläselkää ja pakaroita ja vetreytämme helposti kiristyviä lihaksia kuten lonkankoukistajia ja rintaa. Tavallisesta Pilates-harjoittelusta poiketen, hengitämme harjoitellessa vapaasti, mutta hyödynnämme hengitysharjoituksia tuntien lopussa tietoisen läsnäolon vahvistamisessa. Raskausajan Pilateksessa jätämme pois voimakkaat rutistukset ja kierrot sekä hyödynnämme mm. konttaus- ja kylkimakuuasentoja vatsa- ja selinmakuun sijaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Pilateksesta. Kurssin ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 80€/5 kertaa. Kurssille mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Maksamalla kurssimaksun, varaat paikkasi kurssille. Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu tunnille sähköpostitse [email protected]

Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.

Studiomme valttina on pieni alle 10 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!