Mama Pilates -tutustumistunti 7.10.2021

Osta tämä
  • 17,00 €

MAMA PILATES -tutustumistunti odottaville äideille

Torstaina 7.10.2021 klo 19.00-19.45

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Kaipaatko rauhoittumista arjen keskellä, osaavaa ohjausta ja tietoa raskausajan liikunnasta sekä muiden odottavien vertaistukea?

Mama Pilates -tunti on rauhallinen, odottavan äidin muuttuvaa kehoa turvallisesti ja tehokkaasti vahvistava ja huoltava harjoitus. Harjoittelussa keskitymme vahvistamaan ja rentouttamaan lantionpohjan lihaksia ja syvää poikittaista vatsalihasta sekä ennaltaehkäisemään erkauman ja lantionpohjan toimintahäiriöiden syntymistä. Vahvistamme myös muita ryhtilihaksia kuten yläselkää ja pakaroita ja vetreytämme helposti kiristyviä lihaksia kuten lonkankoukistajia ja rintaa. Tavallisesta Pilates-harjoittelusta poiketen, hengitämme harjoitellessa vapaasti, mutta hyödynnämme hengitysharjoituksia tuntien lopussa tietoisen läsnäolon vahvistamisessa. Raskausajan Pilateksessa jätämme pois voimakkaat rutistukset ja kierrot sekä hyödynnämme mm. konttaus- ja kylkimakuuasentoja vatsa- ja selinmakuun sijaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Pilateksesta. Ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Tutustumistunnin hinta on 17€. Tunnille otetaan 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Maksamalla osallistumismaksun, varaat paikkasi tunnille. Jos haluat maksaa tunnin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu tunnille sähköpostitse [email protected]

Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Studiomme valttina on pieni alle 10 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!