Barre-kurssi, keskitaso 13.1. alkaen

Alennusmyynti
Osta tämä
  • 85,00 € oli 95,00 €

Maailmalla suuren suosion saavuttanut Barre on saapunut Hyvinvointistudio RIIOon!

Barre-kurssi, keskitaso

Torstaisin 13.1.-17.2.2022 klo 17.45-18.35 (6 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Barre on balettitangolla, musiikin tahdissa tehtävä koko kehon treeni, joka vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Barre kehittää kestovoimaa, sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset ja haastaa koko kehon tunnin alusta loppuun. Musiikki tsemppaa tekemään vielä viimeisetkin toistot! Barre-kurssien ohjelma vaihtuu kausittain. Keskitason kurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille tai jo muuten Barreen tutustuneille. Etenemme hieman reippaammin kuin alkeiskurssilla. Ohjaajana kurssilla toimii fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 95€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

Ota mukaan oma jumppamatto. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.

"BARRE oli kyllä niin itselle sopiva lihaskuntotunti että itsekin yllätyin. Rapakuntoisena ja reilusti ylipainoisena pystyin kerrankin tekemään kaikki liikkeet, vaikka koville otti ja pari kertaa joutui lopettamaan vähän ennen sarjan loppua. Pystyin paljon enempään, mitä ikinä olisin itsekään uskonut. Lapsuuden balettituntien ryhti palasi ainakin hetkeksi kuin itsestään liikkeisiin."

Studiomme valttina on pieni, alle 10 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!