Baby Pilates -peruskurssi 18.1. alkaen

Osta tämä
  • 109,00 €

*** AVIn ryhmäliikuntatilojen sulkumääräyksen vuoksi kurssin aloitus siirtyy viikolla eteenpäin, eli kurssi toteutuu tiistaisin 18.1.-22.2.2022. ***

Baby Pilates -peruskurssi

Tiistaisin 11.1.-15.2.2022 klo 14.00-14.45 (6 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Askarruttaako raskausajasta palautuminen? Haluatko palata liikunnan pariin turvallisesti synntyksen jälkeen?

Baby Pilates -peruskurssi on tarkoitettu n. 2-8 kk ikäisen vauvan äidille. Tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen. Harjoittelussa fokus on lantionpohjan, syvän poikittaisen vatsalihaksen ja ryhtilihasten vahvistamisessa, lihaskireyksien helpottamisessa sekä hengityksessä. Lisäksi saat tärkeää tietoa lantionpohjasta, erkaumasta ja synnytyksen jälkeisestä liikunnasta sekä vinkkejä arjen ergonomiaan. Baby Pilates -tunnit ovat ennen kaikkea äitiä varten, mutta vauva saa olla äidin mukana matolla. Voit siis tulla vauvan kanssa tai ilman. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Pilateksesta. Kurssin ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 109€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Maksamalla kurssimaksun, varaat paikkasi kurssille. Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu tunnille sähköpostitse [email protected]

Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.

”Satun äitiysfysioterapian avulla opin paljon synnytyksen jälkeisen kehoni toiminnasta ja haasteista, sain apua palautumisen oikeanlaiseen tehostamiseen sekä kullanarvoisia vinkkejä urheilun uudelleen aloittamiseen liittyen.

Studiomme valttina on pieni alle 10 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!