Baby Pilates -jatkokurssi 11.1. alkaen

Alennusmyynti
Osta tämä
  • 99,00 € oli 109,00 €

Baby Pilates -jatkokurssi

Tiistaisin 11.1.-15.2.2022 klo 12.30-13.15 (6 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Miltä kuulostaisi viikottainen harjoitus kokonaan itseä varten samanhenkisessä pienryhmässä? Haluaisitko harjoitella ohjatusti edistääksesi raskausajasta palautumista?

Baby Pilates -jatkokurssi on tarkoitettu Baby Pilates -peruskurssin käyneille. Voit myös osallistua kurssille, jos lantionpohjan ja poikittaisen vatsalihaksen harjoittelu on sinulle ennestään tuttua ja niiden aktivointi sujuu jo hyvin.

Tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen. Harjoittelussa fokus on lantionpohjan, syvän poikittaisen vatsalihaksen ja ryhtilihasten vahvistamisessa, lihaskireyksien helpottamisessa sekä hengityksessä. Etenemme perusharjoitteista koko kehoa haastaviin harjoitteisiin. Baby Pilates -tunnit ovat ennen kaikkea äitiä varten, mutta vauva saa olla äidin mukana matolla. Voit siis tulla vauvan kanssa tai ilman. Kurssi sopii myös äideille, joilla synnytyksestä on ehtinyt vierähtää jo enemmän aikaa. Kurssin ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 109€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Maksamalla kurssimaksun, varaat paikkasi kurssille. Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu tunnille sähköpostitse [email protected]

Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.

”Satun äitiysfysioterapian avulla opin paljon synnytyksen jälkeisen kehoni toiminnasta ja haasteista, sain apua palautumisen oikeanlaiseen tehostamiseen sekä kullanarvoisia vinkkejä urheilun uudelleen aloittamiseen liittyen.

Studiomme valttina on pieni alle 10 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!