Baby Pilates -kurssi 2.9. alkaen

Buy this
  • 90,00 €

Baby Pilates
Keskiviikkoisin 2.9.-7.10.2020 klo 10.45-11.45 (6 kertaa)
Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)


Baby Pilates -kurssi on tarkoitettu 2-8 kk ikäisen vauvan äidille. Tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen. Harjoittelussa fokus on lantionpohjan, syvän poikittaisen vatsalihaksen ja ryhtilihasten vahvistamisessa, lihaskireyksien helpottamisessa sekä palleahengityksessä. Lisäksi saat tärkeää tietoa lantionpohjasta, erkaumasta ja synnytyksen jälkeisestä liikunnasta sekä vinkkejä arjen ergonomiaan. Baby Pilates -tunnit ovat ennen kaikkea äitiä varten, mutta vauva saa olla äidin mukana matolla ja vauvaa voidaan ottaa mukaan harjoitteisiin. Jokainen saa itse soveltaa harjoitteita ottaen lasta mukaan esim. vatsan tai jalkojen päälle. Hyvinvointistudio RIIO:ssa Baby Pilates -kurssi toteutuu 6 x 60 min kurssina. Kurssin ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 90€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta.


Ota mukaan oma jumppamatto. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata.


Studiomme valttina on pieni 6-12 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!