Baby Pilates -kurssi 13.1. alkaen

Osta tämä
  • 90,00 €

Baby Pilates

Keskiviikkoisin 13.1.-17.2.2021 klo 12.00-13.00 (6 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)


Baby Pilates -kurssi on tarkoitettu 2-8 kk ikäisen vauvan äidille. Tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen. Harjoittelussa fokus on lantionpohjan, syvän poikittaisen vatsalihaksen ja ryhtilihasten vahvistamisessa, lihaskireyksien helpottamisessa sekä palleahengityksessä. Lisäksi saat tärkeää tietoa lantionpohjasta, erkaumasta ja synnytyksen jälkeisestä liikunnasta sekä vinkkejä arjen ergonomiaan. Baby Pilates -tunnit ovat ennen kaikkea äitiä varten, mutta vauva saa olla äidin mukana matolla ja vauvaa voidaan ottaa mukaan harjoitteisiin. Hyvinvointistudio RIIO:ssa Baby Pilates -kurssi toteutuu 6 x 60 min kurssina. Kurssin ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.


Kurssin hinta on 90€/6 kertaa. Kurssille mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla, otathan yhteyttä [email protected]


Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.


Seuraamme THL:n suosituksia, ja force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden järjestää tunnit virtuaalitunteina.


Studiomme valttina on pieni 6-9 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!