Baby Pilates -kurssi 18.5.2021 alkaen

Osta tämä
  • 80,00 €

Baby Pilates -kurssi

Tiistaisin 18.5.-15.6.2021 klo 12.30-13.15 (5 kertaa)

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Baby Pilates -kurssi on tarkoitettu 2-8 kk ikäisen vauvan äidille. Tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen. Harjoittelussa fokus on lantionpohjan, syvän poikittaisen vatsalihaksen ja ryhtilihasten vahvistamisessa, lihaskireyksien helpottamisessa sekä hengityksessä. Lisäksi saat tärkeää tietoa lantionpohjasta, erkaumasta ja synnytyksen jälkeisestä liikunnasta sekä vinkkejä arjen ergonomiaan. Baby Pilates -tunnit ovat ennen kaikkea äitiä varten, mutta vauva saa olla äidin mukana matolla. Voit siis tulla vauvan kanssa tai ilman. Kurssin ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Satu Laiho.

Kurssin hinta on 80€/5 kertaa. Kurssille mahtuu 5 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Harjoittelemme turvavälejä kunnioittaen.

Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

”Satun äitiysfysioterapian avulla opin paljon synnytyksen jälkeisen kehoni toiminnasta ja haasteista, sain apua palautumisen oikeanlaiseen tehostamiseen sekä kullanarvoisia vinkkejä urheilun uudelleen aloittamiseen liittyen.

Studiomme valttina on pieni 5-9 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!