Äitiysliikunta Workshop 9.12.2021

Osta tämä
  • 35,00 €

ÄITIYSLIIKUNTA WORKSHOP
Torstaina 9.12.2021 klo 17.00-18.30
Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Teilipolku, Lieto)

Raskaus aiheuttaa monenlaisia muutoksia kehoon, ryhtiin ja liikkuvuuteen. Kehon painopiste muuttuu, selän kuormitus kasvaa, rintakehän liikkuvuus alenee ja lantionpohjaan kohdistuva paine lisääntyy. Raskaushormonit vaikuttavat kehon pehmytkudoksiin, jolloin kehon linjaaminen voi olla haastavampaa ja esimerkiksi rasitusvammojen ja loukkaantumisen riski liikuntaa harrastaessa kasvaa. Vahvat ja joustavat vatsan, selän, lantionpohjan ja pakaroiden lihakset ennaltaehkäisevät kipuja ja toimintahäiriöitä, auttavat synnytyksessä sekä nopeuttavat myös raskaudesta palautumista. Raskauden aikana vatsalihaksia yhdistävä jännesauma venyy. Synnytyksen jälkeen onkin syytä varmistua erkauman palautumisesta ennen kuormittavamman liikunnan aloittamista.

Workshop on suunnattu ensisijaisesti odottaville ja synnyttäneille äideille. Käymme läpi vinkkejä turvalliseen raskausajan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan. Kokeilemme käytännössä lantionpohjaa ja syvää poikittaista vatsalihasta vahvistavia, ryhtiä ja kehonhallintaa parantavia sekä niska-hartiaseudun kireyksiä helpottavia harjoitteita. Teemme myös lyhyen katsauksen suorien vatsalihasten erkaumaan ja sitä kuntouttaviin harjoitteisiin. Loppuun jätämme aikaa kysymyksille.

Workshopin hinta on 35€, ja mukaan mahtuu 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Maksamalla osallistumismaksun, varaat paikkasi työpajaan. Jos haluat maksaa työpajan Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]

Studiomme valttina on pieni alle 10 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!